0
0
0
Informacije: 0800 55 50 / info@conrad.hr 
Tehnička podrška: 01 888 08 90 / tehnik@conrad.hr

audio snimač Zoom LiveTrak L-8 crna

Kataloški. br.: 2197295
Oznaka proiz.: L-8 220GE
BEZ POŠTARINE iznad 600kn!
3.999,00 kn PDV je uključen Troškovi slanja
3.999,00
Kom.

Dostava u 12 do 14 dana*

* Dostavlja Hrvatska pošta (HP)
Opis proizvoda
Zoom LiveTrak L-8 audio snimač

Unatoč izuzetno kompaktnoj i prijenosnoj veličini, Zoom LiveTrak L-8 olakšava kombiniranje, slušanje i snimanje podcasta i glazbenih performansi profesionalno.

Svu snagu podcasterima
Podcasteri su vrlo posebna klijentela. Potrebne su vam samo odabrane audio funkcije, ali istodobno fleksibilnost prave mikserske konzole. LiveTrak L-8 kombinira visoku kvalitetu zvuka tipičnu za zumiranje s funkcijom optimiziranom za podcastere.

Čarobni jastučići zvuka
Jednim pritiskom na tipku možete uvesti uvod, vanserijske igre, jinglove, teasere i zvučne efekte. Zahvaljujući 6 lako podesivih jastučića zvuka, prstima možete kontrolirati savršene zvučne efekte.

Jednostavna integracija vanjskih poziva
Intervjui s vanjskim pozivaocima dječja su igra s L-8: Jednostavno povežite telefon pomoću isporučenog TRRS kabela. Uz pomoć mix-minus funkcije, dvosmjerne povratne informacije koje se mogu javiti prilikom komunikacije s pozivateljem mogu se lako spriječiti. Ili usmjeravate audio signale iz Skype-a, FaceTime-a, Hangouta, Slack-a i mnogih drugih. izravno putem USB sučelja.

Moć slobodnog govora
Predpojačala za zumiranje poznata su iz dobrih razloga: zvuče prozirno, vrlo su moćna i apsolutno pouzdana. L-8 integrira šest zasebnih predpojačala za zumiranje, omogućujući vam laganu kontrolu nad svakim signalom od šapta do glasnih rasprava.

Slušajte sebe
Ako se ne možete čuti kako biste trebali izraziti svoje mišljenje? L-8 ima četiri izlaza za slušalice, tako da svi u svakom trenutku mogu točno čuti što se događa.

Jedna staza - za sve
Profesionalci znaju da ako svaki izvor snimite na njegov vlastiti zapis, to definitivno zvuči bolje i pruža vam više fleksibilnosti u naknadnoj obradi. L-8 kreira svaki zapis pojedinačno na SD kartici tako da ih kasnije možete lako uređivati.

Svugdje na zraku
Zoom LiveTrak L-8 može se raditi do 2,5 sata s samo četiri vrste AA baterija ili prijenosnom USB baterijom, tako da možete lako podcast na bilo kojem mjestu.
Jedinstvena veza putem USB-a osigurava isključenje slučajnih prekida rada.

Snimite dvaput - u jednom prolazu
Kad djeluje kao audio sučelje, L-8 može istovremeno snimati kompletne epizode na vaše računalo i na SD karticu. Također možete snimati uživo tijekom snimanja.

Spremite postavke - uštedite vrijeme
Jednom kada stvorite svoj miks ... trebali biste ga spremiti! U L-8 možete spremiti do 7 "scena" koje nakon toga možete spremiti i učitati jednim pritiskom na gumb.

Kompaktna veličina Ogroman zvuk.
L-8 je idealan mikser za glazbenike poput pjevača / tekstopisaca malim bendovima koji se žele uvjeriti sjajnim zvukom uprkos malom sastavu.

Uvijek glasno i jasno
L-8 ima šest moćnih predpojačala, svaki s izmjenjivom fantomskom snagom, visokom dinamikom (-121 dBU ON) i maksimalnim ulaznim pojačanjem od +54 dB. Pored toga, visoko otporni Hi-Z, linijski i USB priključci dostupni su za dva ulaza. Svaki kanal možete uređivati koristeći EQ i interne efekte.

Pravi multi-track snimanje
Pomoću L-8 možete na SD karticu snimati do 10 zasebnih zapisa, kao i stereo miks rezolucije do 24 bit / 96 kHz *. Funkcije probijanja / preklapanja i nadogradnje dostupne su za reviziju. Ako je potrebno, možete prenijeti snimke u svoj željeni DAW za naknadnu obradu.
* Pri radu na 96 kHz nisu dostupni EQ, funkcija overdub i rad kao audio sučelje.

Uvijek u zraku - čak i u pokretu
Nema utičnice? Nema problema Napajajte mikser s samo četiri AA baterije u trajanju do 2,5 sata. Alternativno, možete koristiti USB bateriju: zahvaljujući jedinstvenoj USB vezi L-8, ne morate brinuti da će veza biti slučajno prekinuta.

Pojedinačne mješavine monitora
S ovom miješalicom, kompromisi u nadzoru su prošlost. L-8 omogućava vam stvaranje do tri pojedinačne mješavine monitora, tako da možete čuti točno ono što želite bilo gdje na pozornici.

Visokokvalitetno audio sučelje
L-8 se može koristiti i kao audio sučelje s 12 ulaza i 4 izlaza. Snimajte izravno u svoj omiljeni DAW ili uvozite sigurnosne zapise s vašeg računala putem USB-a.
L-8 kompatibilan je s razredom i na taj način omogućava povezivanje s iOS uređajima. Potreban je adapter Apple Lightning za USB kameru.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Značajke
 • 8-kanalni mikser (6 kombiniranih i 2 TS priključnice)
 • Istovremeno snimanje 12 pjesama, reprodukcija 10 pjesama
 • Mix-minus funkcija za suzbijanje audio povratnih informacija od vanjskih pozivatelja
Isporuka uključuje
 • TRRS kabel
 • USB kabel
 • AD-17 AC napajanje
 • Kratka uputstva.
Pribor
 • TRRS veza i isporučeni TRRS kabel za povezivanje telefona
 • 6 dodijeljenih zvučnih jastučića s 13 unaprijed postavljenih zvukova
 • 4 izlaza za slušalice za do tri pojedine mješavine monitora, kao i glavni miks
 • 3-opsežni EQ i visokopropusni filter
 • 7 mjesta u prizoru Pohrana mikseva
 • USB audio sučelje s 12 ulaza i 4 izlaza
 • Rad u skladu sa klasom (za iOS kompatibilnost)
 • Baterija s četiri vrste AA baterija ili putem USB sabirnice
 • Snimanje s do 24 Bit / 96 kHz i na 48 kHz uz istovremeno snimanje na računalo i SD karticu.
Tehnički podaci
Boja proizvođačacrna
Dimenzija proizvoda, dubina282 mm
Dimenzija proizvoda, visina74 mm
Dimenzija proizvoda, širina286 mm
Formati snimanjaWAV
Medij pohranesd kartica
Rezolucija (maks.) (broj)24 Bit
Snimanje kanala12
Sučelja (Zvuk & Svjetlo)6,3 mm klinken utičnica, linijski ulaz , utor za sd karticu, 3,5 mm ulazni priključak, XLR izlaz, izlaz za slušalice 6,3 mm
SučeljeMikrofonski ulaz 6,3 mm: 2 x
Sučeljeulaz mikrofona Kombi: 6 x
Težina1.56 kg
Vrsta proizvodaaudio snimač
Ocjene