0
0
0
Informacije: 0800 55 50 / info@conrad.hr 
Tehnička podrška: 01 888 08 90 / tehnik@conrad.hr

Lamax S9 Dual kamera za vožnju unatrag, automobilska kamera sa gps-sustavom Horizontalni kut gledanja=150 ° akumulator, upozoren

Kataloški. br.: 2269162
Oznaka proiz.: LMXS9D
BEZ POŠTARINE iznad 600kn!
1.649,00 kn PDV je uključen Troškovi slanja
1.649,00

Dostava u 5 do 7 dana*

* Dostavlja Hrvatska pošta (HP)
Opis proizvoda
Lamax S9 Dual - UKLJUČUJE OGLEDALO ZADNOG POGLEDA U AUTOMATSKU KAMERU

Zamijenite normalno retrovizor za pametnu kameru automobila zrcala LAMAX S9 Dual. U slučaju nesreće, imate svakodnevne izlete s potpunim HD dokazom kako biste putovanje olakšali. Kako? Na primjer, upozoravanjem na približavajući radaru ili proširivanjem vidnog polja zahvaljujući drugoj stražnjoj kameri. S velikim 9,66 “zaslonom osjetljivim na dodir i glasovnom kontrolom, zabavit ćete se fotoaparatom - možete davati 12 glasovnih naredbi odjednom. Međutim, zato što kamera izgleda kao ogledalo, ona nikad ne zatamnjuje vaše vidno polje i ostaje nevidljiva za okolinu.

U nezgodi će se brinuti za odmor
Nesreća je uvijek neugodna. S LAMAX S9 Dualom, međutim, ne morate ni s kim razgovarati o pitanju krivnje. Prednja i stražnja kamera bilježe svaki metar pogonjen u Full HD, tako da se pitanje krivnje brzo rješava i registarska tablica je jasno vidljiva. Zahvaljujući širokokutnom objektivu od 150 °, prednja kamera istovremeno bilježi vašu traku za kretanje, dolazak i pločnik, a predmeti se ne iskrivljuju. Stražnja kamera prati vaš branik pod kutom od 130 °.

DAN I NOĆ ZAŠTITE
Stražnjoj kameri osigurali smo inovativni optički senzor i tehnologiju koja osigurava najbolju kvalitetu videa u sumrak i noću. Ako nepažljivi vozač noću napravi neočekivano kretanje za upravljačem, a ne možete dovoljno brzo kočiti, zabilježit će se i njegovo vozilo i registarska tablica. Brze pokrete ispred i iza automobila savršeno hvataju obje kamere zahvaljujući frekvenciji snimanja od 30 FPS.

Uskočite jednom i to je to
S LAMAX S9 Dual više ne možete očekivati svakodnevnu instalaciju. Uključite kameru u retrovizor jednom, spojite stražnju kameru, gotovo. Njihov neprimjetan dizajn čini vas gotovo nevidljivima izvana i ne privlači nepozvane goste. Snimanje se pokreće automatski nakon pokretanja motora, tako da možete smisliti još važnije stvari.

SA UPRAVLJANJEM GLASA, OBOŽAVLJATE RIJEČ
Prebaciti pogled sprijeda na stražnji pogled? Snimite fotografiju tijekom vožnje i zaključajte fotografiju koju želite zadržati? Zahvaljujući glasovnoj kontroli, vrlo lako možete upravljati kamerom, istovremeno držeći ruke za upravljačem. LAMAX S9 Dual sada stvara 12 uputstava koja su korisna za vrijeme vožnje. Trenutno razumije samo engleski, ali naredbe su toliko jednostavne da ih sigurno savladavate. Dovoljno je reći "LAMAX, foto"! "

FUNKCIJE PRIKLJUČUJU POSLJEDNJI AUTOMOBIL
LAMAX S9 Dual ima najnovije ADAS sustave kao što su LDWS i FCWS. Prvo vas upozorava ako iznenada napustite stazu, drugo vam pomaže da zadržite sigurnosni razmak ispred vozila ispred. Najnovije tehnologije će vas stoga uvijek sigurno dovesti do vašeg odredišta.

NEMA VIŠE KAZNI
Kamera automobila LAMAX S9 Dual ima najbolju radarsku bazu podataka koju biste mogli poželjeti dok putujete unutar Europe - ima podatke iz 37 zemalja. Stoga vam rano govori o tome gdje bi bilo dobro skinuti nogu s plina, što znači da možete uštedjeti novac koji ste uštedjeli razumnije.

PRIJENOS VIDEOZAPORA BESPLATNO IZ APP
Pametna mobilna aplikacija još je jedan način upravljanja i postavljanja kamere. Također možete jednostavno preuzeti i urediti snimljene videozapise. LAMAX S9 Dual ima ugrađeni Wi-Fi, tako da kabele možete ostaviti u ladici - neće vam trebati za preuzimanje video zapisa.

ZADNJA KAMERA ZA AUTOMOBILE I VANOVE
Opseg isporuke uključuje unutarnju stražnju kameru, koju možete jednostavno pričvrstiti na stražnje staklo pomoću isporučene ljepljive trake. Vlasnici dostavnih vozila i vozila s otvorenim utovarnim prostorom, gdje je stražnje staklo malo ili prekriveno teretom, mogu kupiti vanjsku stražnju kameru s 8 m priključnim kabelom i u potpunosti koristiti cijeli sustav.

POMOĆ ĆE VAM PARKIRATI I TAKO PRAĆENI SVOJE VOZILO
Stražnja kamera vam daje bolji pregled od retrovizora - veliki se prikaz može u potpunosti zamijeniti. Neki modeli vozila imaju malo stražnje staklo, tako da pogled nije uvijek dobar i ne znate koliko je prostora još uvijek dostupno. Kamera vam prikazuje trake za parkiranje, tako da se također uklapate u praznine koje inače ne biste koristili. Nakon što parkirate aktivira se način parkiranja, u kojem kamera počinje snimati čim otkrije vibracije - tako da uvijek znate tko je ogrebao vašu novu boju vozila.

OGLEDALO ZADNOG POGLEDA ILI 9.66 “PRIKAZ
LAMAX S9 Dual opremljen je jasnim i velikim zaslonom s naprednom IPS tehnologijom, koja osigurava savršene kutove gledanja. Uz to, to je zaslon osjetljiv na dodir, što olakšava rad. Zaslon se može jednostavno isključiti i koristiti kao stražnji brtvi.

JEDINSTVENA UGRADNJA
Umetnite LAMAX S9 Dual u retrovizor jednom, spojite kabele i to je to. U kutiji ćete pronaći praktične plastične pričvršćivače i naljepnicu koja ugradnju čini još lakšom. Zahvaljujući neupadljivom dizajnu, kameru možete ostaviti u automobilu.

UPRAVLJANJE GLASOM NAKON PRIJAVE
Također možete upravljati kamerom bez potrebe da skidate ruku s upravljača. Samo im se trebate obratiti. Trenutno stvara 12 naredbi koje se mogu koristiti svaki dan. Radi i kontrola putem mobilne aplikacije. Zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi-u, preuzimanje i uređivanje videozapisa vrlo je prikladno i brzo. Postavke kamere također se mogu promijeniti u aplikaciji.

RADARWARNER
Stalno rastuća radarska baza podataka upozorava vas na mjesta na kojima bi bilo bolje skinuti nogu s plina. Znamo za tisuće radarskih kutija i raskrižja sa semaforima u više od 37 zemalja u Europi.

UNUTARNJA ILI VANJSKA ZADNJA KAMERE
Opseg isporuke uključuje unutarnju stražnju kameru koju jednostavno možete pričvrstiti na stražnje staklo pomoću 3M naljepnice. Za kombije, vozila s otvorenim utovarnim prostorom i sva vozila u kojima je stražnji pogled blokiran zbog opterećenja, možete kupiti vanjsku stražnju kameru i 8 m dugačak kabl.

PUNA HD RJEŠAVA
Zahvaljujući prvoklasnim čipovima s 30 FPS, obje kamere snimaju u Full HD-u u kojima se mogu prepoznati svi važni detalji poput registarskih tablica ili lica ljudi. Senzore smo savršeno prilagodili, tako da je slika uvijek oštra, stvara svjetlosne prijelaze i vjerno reproducira boje. Prednja kamera ima kut od 150 °, stražnja kamera 130 °. Oboje je dovoljno za snimanje svega osnovnog, a slika nije iskrivljena.

NOĆNI VID
Optički senzor s naprednom tehnologijom osigurava izvrsnu kvalitetu snimanja u stražnjoj kameri, čak i u sumrak u zemlji. Prednja se kamera pak oslanja na prvoklasnu optimizaciju putem optičkog senzora. Ovo štiti sustav oko sata.

VODNI ZNAK U ZAPISU
Za svaki snimak možete dodati vodeni žig, brzinu ili GPS položaj. Sve se verzije mogu kombinirati, tako da se uvijek prikazuje samo ono što želite.

Kontinuirano snimanje
Fotoaparat dijeli slike snimljene u pojedinačne sekvence i briše najstariju sliku kada nema više prostora za pohranu. Stoga prostora za pohranu nikada ne ponestane. Memorijske kartice do 64 GB osiguravaju dovoljno prostora za pohranu.

RECORD LOCK
Snimke koje želite ili koje želite koristiti u budućnosti možete zaključati jednim dodirom. Ili upotrijebite glasovnu naredbu i brzo zaključite snimku. Fotoaparat ne briše ovaj snimak ako vam ponestane memorije.

NAČIN PARKIRANJA
Čim fotoaparat prepozna utjecaj, započinje snimanje. Ovo je korisno pri parkiranju. Ova funkcija najbolje funkcionira kada je iskopčan iz napajanja.

G-senzor
Senzor ubrzanja konstantno provjerava smjer vožnje i u nekoliko sekundi otkriva mogući udar. Ako se to dogodi, snimak će se zaključati tako da nije izbrisan.

PAMETNI LDWS i FCWS
Sustav upozorenja o odlasku s voznog traka upozorava vas kad napuštate stazu i osigurava da ste uvijek na pravom putu. Sustav upozorenja za prednji sudar ponovno nadzire sigurnosnu udaljenost od vozila ispred. Oba sustava pomažu vam da sigurno postignete svoj cilj.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Značajke
 • Klasično retrovizor i 9,66 inčni zaslon u jednom
 • Glasovna kontrola također putem aplikacije
 • Radar i detektor brzine kamere za 37 europskih zemalja
 • Način strpljenja
 • Integrirani sustav pomoćnika traka i mjerenje udaljenosti
Isporuka uključuje
 • Zrcalna automobilska kamera LAMAX S9 Dual
 • Napajanje kabela za upaljač za cigarete
 • Vanjski GPS modul
 • Kabel na stražnju kameru
 • Stražnja unutarnja kamera
 • 2x gumene kopče za pričvršćivanje ogledala
 • 5x kabele za kablove 3M
 • Krpa od mikrovlakana
 • Popis naredbi za upravljanje glasom
 • Važne sigurnosne upute
 • Naljepnica Magenet
 • Upute za korisnike
 • MicroSD-USB adapter
Pribor
 • GPS modul s prepoznavanjem radarske kamere Voice control WDR parking način rada G-senzor Snimanje petlje Zaštita datoteke Automatski start Čuvar zaslona Podesiva svjetlina zaslona Podesiva ekspozicija Podesive jedinice brzine Podesivi vodeni žig u videozapisu (vrijeme i datum, brzina, GPS koordinate) Jezik izbornika: češki, engleski, njemački, slovački, poljski, mađarski
Tehnički podaci
 • Aufnahmewinkel:150 ° + 130 °
 • Videoformat:MOV, kompresija H.264
 • Fotoauflösung:2 megapiksela
 • Fotoformat:JPG
 • Ton:Ugrađeni mikrofon koji se može isključiti
 • Touchdisplay:9,66 "IPS
 • Konnektivität:Wifi, mini USB
 • Batterie:500 mAh

Dimenzija proizvoda, dubina38 mm
Dimenzija proizvoda, visina71 mm
Dimenzija proizvoda, širina257 mm
Dodatne tehničke informacije<b>Aufnahmewinkel:</b>150 ° + 130 °<br><b>Videoformat:</b>MOV, kompresija H.264<br><b>Fotoauflösung:</b>2 megapiksela<br><b>Fotoformat:</b>JPG<br><b>Ton:</b>Ugrađeni mikrofon koji se može isključiti<br><b>Touchdisplay:</b>9,66 &quot;IPS<br><b>Konnektivität:</b>Wifi, mini USB<br><b>Batterie:</b>500 mAh
Horizontalni kut gledanja150 °
Loop funkcijada
Određene značajke auto kameraakumulator, upozorenje od sudara , zaslon, dual kamera, ugrađeni mikrofon, retrovizor, kamera za vožnju unatrag, WLAN
Optička videorezolucija1920 x 1080 piksel
Vrsta memorijske karticemicro sd kartica (do 64 GB)
Vrsta proizvodakamera za vožnju unatrag
Ocjene