0
0
0
Informacije: 0800 55 50 / info@conrad.hr 
Tehnička podrška: 01 888 08 90 / tehnik@conrad.hr

Logitech Gaming G560 LIGHTSYNC 2.1 pc zvučnik žičani 120 W crna

Kataloški. br.: 1678436
Oznaka proiz.: 980-001301
BEZ POŠTARINE iznad 600kn!
2.099,00 kn PDV je uključen Troškovi slanja
2.099,00

Dostava u 5 do 7 dana*

* Dostavlja Hrvatska pošta (HP)
Opis proizvoda
Logitech G560 Lightsync PC zvučnik

Zvučnici za igru Logitech G560 LIGHTSYNC za PC nude intenzitet zvuka na potpuno novoj razini. Ovaj sustav zvučnika 2.1 reagira na akcije i glazbu u igri. Učinci se mogu prilagoditi paletom od gotovo 16,8 milijuna boja i četiri zone osvjetljenja: prednja projekcija i stražnja okolna projekcija. Najviši učinak od 240 W (120 W RMS) aktivira eksplozivni subwoofer okrenut prema dolje i dva satelitska zvučnika sa širokokutnim pogonskim zavojnicama za čist, čist zvuk. DTS: X Ultra motor daje 3D surround zvuk iz PC igara i glazbe, stvarajući prostorni zvuk za višu razinu realizma. Sustav G560 može se spojiti na više izvora i kombinira ih: USB priključak, 3,5 mm utičnica i Bluetooth. Logitech Easy-Switch ™ omogućuje jednostavno prebacivanje između najviše 4 uređaja.

LIGHTSYNC - RGB rasvjeta koja reagira na igre
Igranje na potpuno novoj razini. RIGHT rasvjeta LIGHTSYNC omogućava vam da se potpuno uronite u svijet igre, s automatskim svjetlosnim efektima temeljenim na igrama za mnoge popularne igre. LIGHTSYNC stvara spektakularne svjetlosne efekte za naglašavanje eksplozija, dolaznih neprijatelja, oštećenja, liječenja, posjećivanja novih svjetova i još mnogo toga.

LETS IGRICE Sjajite se u novom svjetlu - prilagodljiv RGB doživljaj za popularne igre
Svijet igre sada se može proširiti na cijelu sobu. Programeri igara koriste naš RGB SDK za programiranje efekata boja i animacija za svaku igru. To znači da trenutci koji oduzimaju dah, na koje programeri igara posvećuju posebnu pažnju, dolaze s vlastitim RGB-om. Vaše omiljene igre. U novom svjetlu.

IGRAJU IZMEĐU ZASLONA - Prilagodljivi uzorak za uzimanje uzoraka za proširenje pozadine boja izvan zaslona
Odaberite bilo koji dio zaslona i koristite Logitech Gaming Software (LGS) da ga dodijelite jednom od četiri područja osvjetljenja. G560 snima što se događa u stvarnom vremenu i usklađuje osvjetljenje zvučnika s bojama na zaslonu. Ovo omogućuje fantastičnu ambijentalnu rasvjetu koja cijelu sobu čini igračkim iskustvom.

AUDIO VISUALIZER - osvjetljenje prilagođeno glazbi u cijelom spektru boja
Glazba je sada također vidljiva. Jednostavno uspostavite vezu putem Bluetooth-a, 3,5 mm utičnice ili USB veze, a integrirani G560 Audio Visualizer postaje aktivan i oživljava glazbu. Zadani učinak s niskom aktivnošću u igri je pulsirajući obrazac osvjetljenja „disanja“. Kad je aktivnost u igri velika, svjetlosni impulsi pokreću se u ritmu s igračkom akcijom - svjetla na stražnjoj strani odražavaju bas, a svjetla na prednjoj strani odražavaju srednje i visoke. Osvjetljenje i efekti mogu se podesiti putem USB veze i Logitech Gaming softvera.

MOĆNI ZVUČNI 240 WATT - Bešavna zvučna slika iz bilo kojeg položaja
Eksplozivni učinak maksimalne snage 240 vata (120 W RMS) hrani subwoofer koji zrači dolje i dva satelitska zvučnika, koji su opremljeni laganim, snažnim metalnim zavojnicama. Ovaj sustav zvučnika 2.1 reproducira svaki detalj kako su zamislili programeri igara i glazbe. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu zvučnika, koji omogućuje gigantsku pozadinsku buku, to se može čuti i iz različitih zvučnih perspektiva.

DTS: X ULTRA SURROUND SOUND - Zvuk koji ovisi o položaju sljedeće generacije
Intenzitet zvuka točno prema želji za precizan prijenos zvuka koji ovisi o položaju, a koji pruža odlučujuću igračku prednost. DTS: X Ultra tehnologija stvara 3D zvučni prikaz za video igre tako da se okruženje u igri jasno čuje s bilo kojeg mjesta. DTS: X Ultra također čini višekanalne izvore glazbe poput 5.1 surround zvuka ili 7.1 surround zvuka zaista višedimenzionalno iskustvo. Reprodukcija svakog pojedinog zvučnog kanala apsolutno je jedinstvena za posebno visok stupanj realizma.

ZVUČNIK ZA SVE PRIJENOS ZVUKA - Kompatibilan s USB vezom, 3,5 mm utičnicom i Bluetoothom
Proširite svoju igračku opremu svestranim, jednostavnim audio rješenjem. G560 nudi opcije za povezivanje i miješanje audio signala iz više izvora: USB, 3,5 mm utičnica i Bluetooth®. Za pravi digitalni zvuk potrebna je USB veza, LIGHTSYNC RGB i DTS: X Ultra® surround zvuk. Logitech Easy-Switch ™ omogućuje bežično prebacivanje između do 4 povezana uređaja.

SOFTVER LOGITECH GAMING - integracija igara i prilagodljivi svjetlosni efekti
Osvjetljenje na bazi igara aktivira se automatski. Samo skenirajte igre da biste ih dodali u LGS, a G560 čini ostalo. LGS omogućava prilagođavanje svjetlosnih efekata i svjetlosnih boja za audio vizualizaciju, a također ima i uređaj za uzimanje uzoraka koji čita piksele prikazane na zaslonu i vrši dinamičko prilagođavanje boja. Odaberite bilo koji dio zaslona i dodijelite ga jednom od 4 područja: lijevo i desno, sprijeda i straga. G tipka G može se koristiti i za aktiviranje prilagođenih naredbi za bilo koju aplikaciju.

RAZVOJENO ZA SVIJETLO GRANIČA - prvi RGB zvučnik takve vrste
Igre i glazba mogu se doživjeti na potpuno novi način. Dvije zone osvjetljenja po zvučniku omogućuju intenzivnije uranjanje u stražnji dio igre, a osvjetljenje na prednjoj strani daje živahnije i značajnije svjetlosne efekte. LGS omogućuje prilagodbu oko 16,8 milijuna boja za osobni stil i potpuno prilagođenu igračku opremu. Programirajući uzorak za ekran može reagirati na ono što se događa na zaslonu i proširiti boju zaslona na čitavu sobu.

KONTROLE AKTIVIRANE S JEDNIM TLAKOM GUMA - personalizirano igranje
G560 služi i kao centar za kontrolu zvuka: kontrola glasnoće nalazi se na vrhu desnog satelitskog zvučnika. Bluetooth uparivanje funkcionira sa samo jednim dodirom. Programirana G tipka prema zadanim postavkama mijenja postavke za svjetlinu boje i omogućuje aktiviranje bilo koje funkcije, od posebne vještine u igri do pokretanja audio aplikacije putem LGS-a. Gumb za uključenje / isključenje također je lako doći i nalazi se na stražnjoj strani desnog satelitskog zvučnika.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Značajke
 • Zvučni i svjetlosni efekti zasnovani na igrama
 • Audio vizualizator
 • Snažan zvuk od 240 W
Isporuka uključuje
 • 2 satelitska zvučnika
 • Subwoofer s napajanjem
 • USB kabel
 • Uputa za uporabu.
Pribor
 • Bluetooth verzija 4.1
 • Bežični domet do 25 metara s jasnom vidnom linijom
 • LIGHTSYNC RGB osvjetljenje
 • DTS: X Ultra tehnologija stvara 3D zvučni prikaz za video igre.
Tehnički podaci
Boja proizvođačacrna
Broj zvučnika2
Kanali (AV prijemnik)2.1
Napajanje (LOV)strujni pogon, putem USB-a
Način prijenosažičani
Područje frekvencije40-18000 Hz
Pogonski napon230 v
Priključak za slušaliceda
Sučelje (računala/multimedija)USB, slušalice (3.5 mm jack), Bluetooth
Težina7 kg
Ukupan RMS120 W
Vrsta proizvodapc zvučnik
Ocjene