0
0
0
Informacije: 0800 55 50 / info@conrad.hr 
Tehnička podrška: 01 888 08 90 / tehnik@conrad.hr

prijenosni audio snimač Reloop Tape 2 crna

Kataloški. br.: 2001875
Oznaka proiz.: 234073
BEZ POŠTARINE iznad 600kn!
1.399,00 kn PDV je uključen Troškovi slanja
1.399,00
Kom.

Dostava u 5 do 7 dana*

* Dostavlja Hrvatska pošta (HP)
Opis proizvoda
Reloop Tape 2 audio snimač

Digitalni Mixtape za DJ-eve
TAPE 2 je audio snimač sa modernom kasetonom za retro izgled s integriranom litij-ionskom baterijom koja omogućuje snimanje miksa izravno i lako kao WAV ili MP3 na microSD kartici.

Višestruke mogućnosti priključivanja:
Linearni ili mikrofonski izvori, poput miksera ili dinamičkih mikrofona, mogu biti povezani na ulaz na TAPE 2. Putem THRU izlaza signal se može nadzirati povezivanjem slušalica ili petljama. Izlaz u petlju posebno se preporučuje za audio izvore koji nemaju vlastiti zapis tako da se snimanje mora odvijati putem glavnog izlaza.

Medijsko sučelje s prilagodljivim izgledom
Osim funkcionalnosti snimanja, audio snimač može se koristiti i kao čitač kartica za microSD kartice s aktivnom USB vezom na računalo. Kako se ne bi izgubili tragovi snimljenog materijala, svim snimkama na TAPE 2 moguće je dati vremensku oznaku pomoću alata za sinkronizaciju. Uz uključene setove naljepnica možete prilagoditi retro izgled kazete svog TAPE 2.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Značajke
  • Audio snimač modernog retro kaseta
  • Posebno prenosiv zahvaljujući integriranoj litij-ionskoj bateriji
  • Jednostavno rukovanje, snimanje u 24-bitnom formatu kao WAV ili MP3
Pribor
  • Audio snimač sa modernim retro kasetnim izgledom Izravno i jednostavno snimanje na microSD karticu jednim pritiskom na tipku Odabir formata snimanja: WAV ili MP3, posebno prenosiv zahvaljujući integriranoj bateriji s trajanjem do 6 sati, priključnim linijama ili izvorima mikrofona, npr. Mikserom ili dinamičkim mikrofonima THRU izlaz za nadziranje ili petlje kroz signal, npr. Za spajanje slušalica ili kad nema zapisa Pouzdano snimanje bez kompliciranih postavki Funkcija zaključavanja / otključavanja nudi zaštitu od nenamjernog zaustavljanja snimanja Jednostavno rukovanje čak i u mračnim okruženjima kao što je Club Input Gain control s dvobojnom LED povratnom informacijom Nekoliko LED statusa (napajanje / REC, SD kartica puna, signal / vrhunac, baterija) Snimanje u 24-bitnom formatu s odličnim A / D pretvaračima HiSpeed utor za microSD kartice (preporučuje se klasa 10) Čitač kartica Funkcionalnost s aktivnom USB vezom s alatom za sinkronizaciju s računalom: softver koji omogućuje snimanje označavanja vremenskom oznakom n Kensington Lock za osiguranje uređaja Može se puniti bilo kojim standardnim USB napajanjem (5 V) Prilagodljivi izgled pomoću uključenih setova naljepnica.
Tehnički podaci
Boja proizvođačacrna
Dimenzija proizvoda, visina14 mm
Dimenzija proizvoda, širina103 mm
Dimenzije proizvoda, dužina65 mm
Formati snimanjaWAV, MP3
Medij pohranemicro sd kartica (do 128 GB)
Rezolucija (maks.) (broj)24 Bit
Snimanje kanala1
Stopa uzorkovanja (maks.)48 kHz
Sučelja (Zvuk & Svjetlo)stereo jack 3,5 mm, 3,5 mm ulazni priključak, utor za sd karticu
Težina85 g
Vrsta proizvodaprijenosni audio snimač
Ocjene