0
0
0
Informacije: 0800 55 50 / info@conrad.hr 
Tehnička podrška: 01 888 08 90 / tehnik@conrad.hr

Pure Highway 600 V2 DAB+ prijemnik funkcija govora slobodnih ruku, Bluetooth glazbeni streaming

Kataloški. br.: 1542413
Oznaka proiz.: 151604
BEZ POŠTARINE iznad 600kn!
1.749,00 kn PDV je uključen Troškovi slanja
1.749,00

Rasprodano

Opis proizvoda
PURE Highway 600 V2 DAB + audio adapter

Naši auto-audio audio adapteri nude najlakši način nadogradnje postojećeg audio sustava u vašem automobilu, kombiju ili kamionu bez potrebe da ga zamjenjujete. Uživajte u velikom izboru stanica i ponude DAB digitalnog radija u kvaliteti bez smetnji u pokretu, kao i svojoj omiljenoj glazbi s vašeg mobilnog telefona ili tableta ili glazbenih usluga poput Spotifyja.

Zahvaljujući praktičnom handsfree sustavu autoceste 600, uvijek ćete ostati povezani.

Više kanala, digitalna kvaliteta

Bilo da prvi put dolazite u kontakt s digitalnim radiom ili već uživate u njegovom širokom izboru i visokoj kvaliteti kod kuće - oduševit ćete se kada ćete u svom automobilu s Highway 600 čuti glazbu.

DAB digitalni radio plijeni vas preciznim zvukom u digitalnoj kvaliteti i izvrsnim sadržajem, od kojih su mnogi dostupni samo digitalno. Digitalni radio automatski pronalaze sve dostupne stanice koje tada možete odabrati imenom. Svi naši automobilski digitalni radio adapteri također imaju digitalno odobrenje. Tako ste dobro pripremljeni za budući prelazak s FM na digitalni radio.

Nadogradite umjesto razmjene

Highway 600 razvijen je kao lako instalirano rješenje za milijune vozila širom svijeta koji ne nude digitalni radio.

Naši najnoviji adapteri za autoceste mogu se povezati s postojećim audio sustavom pomoću jednostavnog pomoćnog kabela ili neiskorištene FM frekvencije. Adapter se sastoji od elegantnog bežičnog kontrolera koji se može pričvrstiti praktički bilo gdje i neupadljive antene vjetrobranskog stakla. To olakšava kao ikad slušanje digitalnog radija i glazbe s mobilnog telefona u vašem automobilu i upućivanje poziva koristeći sustav handsfree.

Otkrijte novu glazbu i označite pjesme

Jeste li čuli nešto što volite na digitalnom radiju? Upotrijebite gumb "Idi" na vašem adapteru za autocestu da biste identificirali stazu. Označene pjesme prepoznate su i mogu se dodati izravno na popis za reprodukciju Spotifyja. Na ovaj način možete ponovno čuti zapis u bilo kojem trenutku.

Bežična glazba

Strujte glazbu putem Bluetooth-a i dobit ćete savršen zvučni zapis za vašu vožnju. Jednostavno uparite svoj mobilni telefon ili tablet s autocestom i slušajte glazbu s uređaja ili iz svoje omiljene usluge strujanja glazbe putem postojećeg audio sustava.

Elegantan bežični kontroler

Putem zaslona i bežičnog kontrolera s autoceste lako možete odabrati stanice i zapise i upućivati pozive pomoću handsfree sustava. Mali i lagani regulator pokreću dvije standardne AAA baterije i mogu se instalirati gotovo bilo gdje bez ikakvih problema. Stoga nisu potrebni nikakvi strujni ili priključni kabeli.

Digitalni asistent

Postavljanje podsjetnika ili pristup informacijama poput vremena ili prometa - i sve to jednim pritiskom na gumb i bez dodirivanja mobilnog telefona.
Razgovarajte izravno s digitalnim pomoćnikom na vašem iOS ili Android pametnom telefonu i čujete odgovor glasno i jasno na zvučnicima vašeg automobila.

Spotify Connect

Ostvarite jednostavan i siguran pristup u automobilu svim svojim popisima za reprodukciju na Spotify, koristeći jasan prikaz i jednostavne kontrole autoputa.

Idi u aplikaciju

Preuzmite aplikaciju Pure Go iz App Store-a ili Google Play-a da biste nakon uparivanja sa svojim pametnim telefonom koristili i druge funkcije vašeg adaptera za autoceste.

Dizajniran i razvijen u Velikoj Britaniji

Kao i svi naši proizvodi, Highway 600 su dizajnirali i razvili naši stručnjaci u Velikoj Britaniji. Stoga se možete pouzdati u odličan zvuk i impresivnu kvalitetu izrade

Ovaj tekst je strojno preveden.
Značajke
 • Bluetooth streaming glazbe i funkcija hands-free
 • DAB + prijemnik
 • 20 postajnih postavki
Isporuka uključuje
 • Prijemnik
 • Bežični kontroler
 • Magnetska uzemljena žica
 • DAB filmska antena
 • Baterije (2 x AAA)
 • Držač bežičnog upravljača
 • 12 V napajanje
 • Obujmice za kablove
 • Krpica za čišćenje
 • dokumentacija
 • Mikrofon.
Pribor
 • Bluetooth:Bežično reproducira glazbu sa vašeg pametnog telefona. Jednostavna za instaliranje. Zaslon i bežični kontroler za jednostavno samonastavljanjeGo Button:Otkrijte, označite i reproducirajte glazbu u pokretu pomoću aplikacije Go companionDigitalen Assistenten:Pristupite inteligentnim funkcijama vašeg pametnog telefona putem glasovne kontrole Siri ili OKSpotify:Kreću se popisima pjesama, albumima i izvođačima u pokretu, a da pritom ne morate dodirnuti svoj mobilni uređaj20 Senderspeicherplätze:Odaberite do 20 kanala po vašem izboru.
Tehnički podaci
Vrsta proizvodaDAB+ prijemnik
Značajke DAB prijamnikafunkcija govora slobodnih ruku, Bluetooth glazbeni streaming
Upute
Upute za rukovanje
multi-language
Ocjene